Advies op maat met een persoonlijke touch

Ervaringen van Onze Klanten

Lees onze reviews en ontdek waarom Wedding & Marinussen een betrouwbare keuze is. Ontdek hoe we onze klanten helpen bij het bereiken van financiële doelen en het opbouwen van een solide toekomst.

Patrick heeft ons op een prettige manier door het hele hypotheekproces geloodst. Zijn medewerkers zijn zeer goed bereikbaar en benaderbaar en denken graag met je mee. Ik zou iedereen deze adviseur aanraden.

Maarten | Pensioen

Patrick and his staff guided me through the mortgage process with professionalism, support and attention. The team helped me step-by-step in my request for my first house and all of them were always available to provide extra support.

Chiara | Hypotheek

Vertrouwd en Persoonlijk Financieel Advies

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en goede communicatie. Vertrouwen en openheid zijn essentieel voor een positieve ervaring, vooral als het gaat om belangrijke zaken zoals een op maat gemaakt financieel toekomstbeleid. Bij ons gaat het verder dan alleen kennis van zaken.

Advies
op maat

Sterke
relaties

Recht voor
z’n raap

Beleving en
Betrokkenheid

Onafhankelijkheid

Patrick Wedding

Hypotheekadviseur

Patrick Wedding gaat verder dan prijsvergelijking bij hypotheekadvies. Met geduld en betrokkenheid neemt hij de tijd voor een grondige analyse. Vertrouwen, openheid en respect vormen de basis. U kunt rekenen op een passende hypotheekoplossing met de beste voorwaarden en rente. Patrick Wedding: betrouwbaar, rustig en verantwoordelijk.

Met uitgebreide kennis en sterke banden met pensioenverzekeraars, is Koen Marinussen een gedreven pensioenexpert. Hij zoekt naar het beste resultaat voor u en denkt daarbij buiten de gebaande paden. Of u nu een ondernemer, flexwerker, werknemersgroep of grootaandeelhouder bent, Koen gaat met lef, betrokkenheid en vasthoudendheid het onderhandelingstraject in om een passende pensioenoplossing te vinden.

Koen Marinussen

Pensioenadviseur

Lianne Lintermans

Lianne Lintermans

Casemanager

Lianne Lintermans

Lianne is als casemanager en financieel planner een waardevolle ondersteuning voor Koen en Patrick. Samen met de adviseur bekijkt ze uw mogelijkheden en zoekt ze naar de juiste oplossing. Als aanspreekpunt voor lopende zaken begeleidt ze deze met zorg. Ook tijdens het proces van de aankoop van een nieuwe woning staat ze klaar om al uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid staat voor Lianne voorop, zowel voor nieuwe als bestaande klanten.

“We zijn een klein team van specialisten met een jarenlange ervaring & kennis, vastberaden om uw financiële doelen te halen.”

– Patrick Wedding